Werkwijze

Kairos Coaching begeleidt particulieren, bedrijven en organisaties met de hulp van paarden (= equine assisted). Paardencoaching is een beproefde en efficiënte coachingmethodiek waarbij u direct ervaringsgericht kunt leren van de oordeelloze feedback van het paard. Equine Assisted Coaching® kenmerkt zich specifiek door:

  • Lichaamsgewaarzijn
  • Contact met omgeving, paard en coach
  • Het belang van de ervaring boven ratio
  • De kracht van experimenteren
  • De holistische visie (lichaam en geest is een eenheid)
  • Fenomenologie (de werkelijkheid is hoe ze ervaren wordt)

Op onze landelijk gelegen locatie kunt u heerlijk in de buitenlucht en in alle rust ervaren hoe paarden u inzichten kunnen geven op ontwikkel- en levensvragen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Ervaring met paarden is absoluut niet nodig. Een paardencoachsessie vindt plaats náást en mét het paard, en nooit óp het paard. Laat onbekendheid met, of angst voor paarden u niet weerhouden deel te nemen aan een sessie of workshop. Zowel de paarden als de coach zijn ervaren en deskundig en zullen u gauw op uw gemak stellen.

Draag tijdens een sessie gemakkelijke kleding en dichte, stevige schoenen. Houd daarbij tevens rekening met de weersomstandigheden. Mis deze unieke belevenis niet en haal, met de hulp van het paard, het beste uit uzelf.

Je maakt óf een stap voorwaarts naar persoonlijke groei,

Óf een stap terug naar veiligheid.

– Maslow

Kairos coaching logo wit

Missie

Kairos Coaching heeft als doel de mens het beste uit zichzelf te laten halen. Gebruik makend van het eigen vermogen en de passie om eigen mogelijkheden en kwaliteiten te ontdekken, te benutten en te versterken. Niet door kennis, ideeën of oplossingen aan te dragen maar door ervaringsgericht te leren. Verandering in denken, voelen en doen leidt tot nieuwe inzichten…in omstandigheden, in anderen, in uzelf…

Contact

Info

Esther Janssen-Borrenbergs

Moostdijk 12

5813 AV Ysselsteyn

Tel 06-20922901

Email kairoscoaching(at)outlook.com

Pin It on Pinterest

Share This